Bockar av måndagen

Vaknade med ont i halsen, tror Silvio smittat mig. Börjar bli sjukt less på att vara sjuk, har varit det konstant nu i två månader, det är ju helt värdelöst. I bästa fall har jag hunnit känna mig frisk en dag innan nästa förkylning/annan suspekt infektion har hoppat på mig. Inte nog med halsont i halsen, jag har även halsont utanpå halsen, eller mer nacken kanske. Hela helgen har det känts som om jag haft träningsvärk runt halsen och idag var det borta, istället såg jag en tjusig knöl. Så jippie, fått en muskel/senknuta. Om det gör ont nu? Ja! Om jag känner mig som jordens skröpligaste människa? Snudd på.
Efter att jag lämnat mina fiskorvar på dagis gick jag förbi apoteket på hemvägen och köpte lite alla möjliga skojiga piller för att hålla både insida och utsida av halsen i skick.

Lite kursstart i juridiken hans med innan jag åkte till jobbet. Tänkte nästan sjukanmäla mig, men bestämde mig för att jag kan ju gå dit och känns det för jobbigt kan jag ju gå hem då. Som tur var var det en lugn dag på jobbet, jag började dessutom med att köra truck första halvan så det var ingen fara på taket. Skönt det, ogillar att behöva vara borta från jobbet.

Imorgon är det skoldag så då blir det ju lite vila, kursstart i andra kursen väntar och sen ska vi fila lite på komletteringarna på våra grupparbeten. Borde gå ganska snabbt och sen får jag hämta hem mina fina fiskorvar igen.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

64,525 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>