Min söndag

Silvio jobbade 12-21 så det var heldag med kidsen. Jag är precis lika trött idag som jag varit resten av veckan. Barnen var lite småtrötta på att inte få gå till dagis så det var minst sagt fullt upp idag. Det var mycket bråk och när det inte var bråk var det hyss de luxe. De dagarna ska väl också finnas, trist bara att det var just idag när jag och min trötthet var ensamma med allt.

Nästa vecka ska vi prova en ny sak här hemma. Ett slags frivilligt städschema. Ja, det låter ju lite tokigt. Jag har läst om det och det verkar ju ganska vettigt för det är egentligen inte tvingande på något sätt, men ändå motiverande. Så det är en lista med alla saker som ska göras och sen är det kolumner för varje dag. Sen får man samla poäng genom att göra alla saker, vilka man vill, i vilken ordning man vill osv. Känner man tex för att dammsuga varje dag så har man ju 7 poäng osv. För att få lite extra motivation såhär i början får vi välja ut varsin vinst, något som vi verkligen vill ha, men som inte är något nödvändigt. Vinner får ju givetvis sin vinst när poängen är sammanräknade. Vi får se hur det går. Som sagt, det är ju bara att ösa på och göra hur mycket som helst om man vill vinna och då blir det ju dubbel vinst för samtidigt blir förmodligen hemmet finare också.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,803 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>