Juldagen

Idag har det varit en ganska så stillsam dag. Jag har varit helt sjukt trött idag och försökt vila mellan varven, måtte nätterna någon gång bli bättre så jag börjar känna mig piggare.

Nåja, dagen inleddes med bio för mig och Lovisa. Vi kollade på Tingeling och jag förfasades över att behöva betala 90kr för en film jag inte har minsta intresse av att se. Det är inte klokt så dyrt det är att gå på bio, det känns ju ännu dyrare med barnbio eftersom barnen är för små för att gå själva än.

När jag och Lovisa var på bio gick grabbarna till en närliggande hundrastgård så att Casper skulle få springa runt lite löst och busa. Det var väl sisådär trevligt, det hade visst varit jättemycket bajs överallt. Jag fattar inte att man bara låter det ligga, det är väl minst lika angeläget att plocka upp där som när man är på promenad. Visserligen har jag ju märkt att “folk” inte är särskilt ivriga att plocka upp på promenad heller. Behöver jag nämna att barnen inte får gå en centimeter utanför asfaltskanten på gångvägarna då det blir garanterad bajsincident annars?

Nåja, imorgon blir det pojkarnas tur att gå på bio, de ska se på Lilla Anna och Långa Farbrorn. Passar nog bra och är framför allt billigare.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,737 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>