Bilen är kollad

Kanske inte det smartaste draget att boka tid när Silvio jobbar, men det var lugnt och sansat hos besiktningen idag, de hade bara inne två bilar åt gången. Att det fanns lite fel på bilen visste jag ju sen innan så detta var mest en check för att se hur många fler fel det var och om det i slutänden känns lönt att laga. Lönt att laga på verkstad kan det aldrig bli och frågan är om det är lönt alls. Jag vet inte. Vi har ju börjat titta på lite andra bilar, främst skulle det vara skönt med en större, främst med större bagage. I så fall skaffar vi en i månadsskiftet februari/mars så vi kommer ju vara billösa en månad eller två. Ingen större fara, det är väl bara att bunkra upp med djurfoder och liknande innan.

Barnen har förresten kommit in i ett riktigt varför-stim. Det är skyfall av frågor mellan varven och särskilt på besiktningen. Varför gör han så? Varför är det vantar där? Vad är det för sladd? Varför är det så? Varför öppnar han dörren? Vart ska han köra nu? Varför? Varför? Varför?
Kan bli lite svettigt, allt kan jag inte svara på och särskilt inte när det gäller bilar ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,732 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>