Vilken torsdag

Ja, för min del kanske det inte har varit den mest ändelserika dagen förvisso, mitt stora happening var en riktigt snabb vända till biblioteket.

Vi började dagen med lite ofrivillig sovmorgon, behöver jag ens säga att det märktes sen på kvällen, att bara en timme kan göra så stor skillnad.

Lovisa hade visst varit riktigt dum idag på dagis och varit allmänt avig, det kanske berodde på att hon har väldigt svårt för att Victor fyller år. Det sitter liksom i att han fått så mycket uppmärksamhet när det varit allt med operationer, sjukhusbesök och liknande så hon har svårt att hantera att  han är lite i centrum. Nåja, hon visa lite bättre humör under kvällen så det är väl snabbt övergående.

Imorgon är det samma upplägg som idag, det ska pluggas och så ska jag ta en lunch med Silvio. Redan idag kom resultatet på bokföringstentan och precis som jag visste så hade jag inte klarat den. Nu blev jag ju inte alls förvånad eftersom jag inte ens gått igenom allt material eller pluggat så det var ju inga konstigheter. Nu har jag däremot drygt en månad på mig att ta igen det och faktiskt göra något åt saken så ska nog det här gå vägen.

Men nu… sovdags!

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,997 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>