Tröttmössa

Nu ska jag göra något så ovanligt som att lägga mig innan midnatt, långt innan midnatt. Jag vet inte när det hände senast, men jag behöver det.

Idag gick det bättre på skridskoskolan. Vi har ju haft en massa peptalk hela veckan så idag höll inte Lovisa i fröken något alls, bara när hon behövde hjälp upp. Mycket stolt mamma! Fast jag var nog inte den mest sympatiska mamman på läktaren, jag sa något om att om det var jag som var lärare skulle jag ge ungarna en liten knuff i ryggen så det blev lite fart. Det kanske är därför jag får sitta på läktaren ;) . Lovisa får man ge lite mentala knuffar för hon kan vara lite för försiktig och rädd för att misslyckas så vi har pratat jättemycket om att det inte gör något om man ramlar och att alla ramlar, även de som är jätteduktiga ramlar. Det ingjöt tillräcklig med mod i henne.
Victor tror fortfarande att  han kan åka och inte behöver någon hjälp, det får morgondagen utvisa.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,851 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>