BVC

Idag var det dags för Victors 4-årskontroll. Innan dess hade jag dock sjukanmält barnen eftersom Lovisa kräktes igår, det  var bara ett par gånger på morgonen och magen mår bra i övrigt så det var nog någon av hennes vanliga kräkningar istället för den fruktade vinterkräksjukan. Imorgon har det gått 48 timmar och barnen kan gå till dagis igen om ingen insjuknar tills dess.

Nåja, eftersom vi ändå verkade friska tassade vi iväg till BVC för att få kontrollen överstökad. Det mesta gick bra, bara synen som strular men det var ju väntat så jag tror att det blir glasögon för lillkillen också.

Vi pratade också lite om Lovisas tal eftersom vi pratade om det när hon hade 4-årskontroll och jag tycker inte att det har förbättrats särskilt mycket sen dess så hon ska få remiss till en logoped vilket känns bra. Precis som sköterskan sa så är målet att alla ska prata ordentligt när de börjar förskoleklass så det är ju lika bra att ta itu med det nu.

Vi har ätit lunch, jag har grupparbetat och nu tar vi lite eftermiddagsslapp. Kanske baka en kaka. Något skoj ska man väl ha för att vara hemma ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,851 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>