Hello World!

Nej, jag tänker inte påbörja en ny karriär som programmerare (det första testet man gör för att se om ens kod fungerar är att få den att skriva ut Hello World!). Jag känner mig lite zombieaktig idag. Satt uppe alldeles, alldeles för sent igår med en inlämningsuppgift som jag inte blev ett dugg klok på. Nu håller jag alla tummar att jag trots allt blir godkänd för detta var sista chansen. Jag hade dock gott sällskap och fick experthjälp av mitt eget bokföringsproffs Linda.

Idag däremot lider jag av något som mest känns som bokslutsbaksmälla. Det har alltså inte blivit så mycket gjort idag. Dagens stora höjdpunkt var att gå med Victor till hans tandhygienist, allt såg fint ut som vanligt så kanske att vi får ny bedömning sen och kan fasa ut besöken lite. Nu går vi varannan månad eller vad det nu är.

Klockan 16 börjar jag jobba. Kanske lika bra. Det är möjligen en bra lösning att stå vid bandet och tänka på annat, kanske att något jag pluggat sista tiden får sjunka in. Vem vet.

Jag tror vi hör senare eller imorgon istället när det är mer ordning på mig. Torsdag och fredag blir det heldagar på biblioteket för att få ut maximalt av pluggandet. Och en inlämningsuppgift till ska hinnas med.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,650 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>