Det är ju lördag

Och här försöker jag och kidsen göra det bästa av dagen. Jag försöker hitta på så många små saker som möjligt för annars blir det bara bråk och skrik, något som jag tycker är sjukt trist. Vi började med Lovisas skridskoskola, i vanlig ordning provsatt Victor de flesta platserna på läktaren och som den engagerade förälder jag är spelade jag Quizkampen.

Sen tänkte jag att när ändå bilen var ute ur garaget kanske vi skulle passa på att köra soffstativet till tippen. Det har stått och skramlat i hallen så länge att det nästan varit lite pinsamt och mycket irriterande, men nu fick det möta sitt öde i en metallskrotscontainer.

Vi har inhandlat lördagsgodis och ägnar oss för tillfället åt diverse sockerkickar. Senare väntar tvättid, middagsmat och kanske lite städning nu när hallen är tömd på det där metallskrotet.

 

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>