Jag har även varit ett googleproffs idag

Mellan varven sådär när det är full cirkus runt mig så har jag halvhjärtat kunnat googla på lite saker till butiken. Det har inte varit tillräckligt lugnt för plugg, men det jag har gjort kan jag ju göra utan någon större koncentration. Så, jag har letat upp en trevlig plattform för butiken när det väl är dags för den att gå live, den kommer ju husera lite på facebook till en början för att jag ska få känna av lite hur intresset är.
Det övriga jag har roat mig med är ju det som jag gillar förutom att sukta efter alla fina produkter, nämligen inslagning. Det ska ju kännas fint att få ett paket och jag vill gärna göra det lite extra fint. Men det finns ju givetvis gränser för hur fint det kan vara inom ramen för frakt så om man exempelvis vill ha paketinslagning går det ju såklart att få i presentkartong, men vad är du som kund beredd att betala för att få det. 10 kr? 15 kr?
Det är så himla roligt det här och jag längtar efter att komma igång på riktigt. Just nu sitter jag mest och väntar på leveranser, men jag har ju hunnit med en del annat pill i veckan så jag är förberedd när det är dags.

This entry was posted in Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

67,332 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>