Kvällsaktiviteter

Vi har fått i oss kvällsmat och nu är barnen fullt sysselsatta med att ta sig ett bad. De har lovat att inte skvätta ner i badrummet, men det återstår att se om de lyckas hålla det löftet ;) .

 

 

 

De har blivit så himla stora och klarar så många saker själva numera. De har inga problem med att plocka fram kläder och klä på sig, fixa frukost, dricka och sånt. Sen vi skaffade Casper har de ju också fått klara sig hemma själva kortare stunder för att han ska rastas och det har ju gått väldigt bra. Idag när jag sa att jag bara skulle ut med Casper fick jag till svar att jag kunde gå förbi affären och köpa lite fika. Vi pratade lite om det så att de förstod innebörden av det hela och att det skulle få vara själva en lite längre stund, en kvart kanske. Det gick alldeles utmärkt och även om det känns som om de blir stora så fort så är det skönt att veta att jag kan göra enklare ärenden utan att behöva ha med dem. Om man inte tänker helt fel var jag och min bror ute och lekte själva vid den åldern så det är ju inget konstigt egentligen.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

70,206 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>