Tillbaka på banan

Efter senaste tidens intensivt tentaplugg insåg jag ju hur himla bra det var att hålla igång pluggandet, inte bara panika sista veckan innan tenta. Så nu är det tillbaka på banan igen som gäller. Idag har jag tittat ikapp på föreläsningarna i juridiken så att det är avklarat. Då kan jag luta mig tillbaka gällande det ett tag. Framöver blir det ganska så stort fokus på ekonomistyrningen för att reda ut den. Om tre veckor är det dags för tenta för de båda kurserna, men håller jag mig tll min plan ska det inte vara några större problem.

Nu på eftermiddagen har jag haft besök av en sällsynt butter vaktmästare. Badrumsdörren hände på halv stång, eller rättare sagt hängde bara på nedersta gångjärnet då det andra till sist gav upp. Det felet var mer än jag och Silvio mäktade med, men nu är dörren fixad och jag fick slutstädat i badrummet sen när det äntligen var fri passage igen. Jag undrar om inte hela renoveringen som gjordes är ett enda stort måndagsexemplar. Allt faller sönder och jag vet inte hur ofta vi får gå och skruva fast saker, det är gångjärn, lister, eluttag osv i en aldrig sinande ström.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

67,332 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>