Hej i sjukstugan

Det blev en liten knasig dag idag. Mest handlade den om Lovisa. Hon började morgonen med att vara jätteledsen för att hon hade så himla ont i magen. Utöver det var hon varm, jag ringde sjukvårdsrådgivningen för att kolla läget och det slutade med att hon hade en läkartid en timme senare. När vi hastat iväg och hivat in Victor på dagis och var på plats hos läkaren var det inte ett enda fel på ungen. Typiskt, men skönt att det är kollat. Sen mådde hon bra. Tills det blev eftermiddag och vi skulle hämta Victor, då hade hon helt plötsligt feber. En shot med alvedon tog bort febern och sen har hon varit oförskämt pigg.

Jag är snudd på så förkyld som det går att bli. Jag trycker i mig alla möjliga och omöjliga mediciner för att må okej. Jag ska ju faktiskt jobba imorgon och onsdag så någon ordning får det lov att vara. Jag får väl hålla tummarna att det är relativt lugnt och så får jag väl ladda med näsdukar ;) .

Imorgon är det ny vägdag, jag tjuvkollade i morse och det ser lovande ut trots en utsvävande helg. Visserligen inom ramarna, men allt utom nyttig.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,992 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>