En lång onsdag

Lagom när jag vaknade kom det där omtalade snöfallet så jag dividerade med mig själv om jag skulle ta bilen eller tåget till tentan. Det fick bli tåget och det  var nog ett bra val för det var bra halt ute.
Tentan gick väl ungefär som förväntat, jag kan klara den om jag har väldigt mycket tur. Några saker kunde jag ju.

Hemma igen var det dags att få iväg barnen till dagis, Victor i kjol dagen till ära. Han fick ganska snabbt en del kommentarer om det, men som jag sa.. när valet är kjol eller en gallskrikande unge väljer jag kjol varenda gång även om folk tycker det är fel. Jag förstår inte hur något kan vara fel i det, det är ett klädesplagg och det är trist att det måste vara så laddat. Victor själv bryr sig ju inte så mycket om vad andra tycker, han kör sitt race och är glad ändå. Lovisa däremot är väldigt mycket för att kategorisera i vad som är tjej- respektive killfäger eller leksaker. Jag brukar rätta henne och säga att det inte finns tjejfärger och killfäger utan bara färger. Hon är nog inte helt nöjd med det, men så är det ju. Trams och dela upp tycker jag.

Ja.. sen jobbade jag också och nu är barn hämtade, Silvio hämtad, Casper rastad och barn i sina sängar. Imorgon ska det donas lite inför juridiktentan sen blir det nytt besök i Värnamo på fredag.

This entry was posted in Barnkläder, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

One Response to En lång onsdag

  1. Hannah says:

    Ja, gud vad trött man blir på det där! Elvira har kommit in i nån period där hon ska argumentera för att pojkar inte kan ha långt hår och tvärtom. Extra absurt när hon själv har kort dessutom :D Jäkla dagisungar som predikar sånt där för dem..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,845 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>