Till Skövde och hem igen

Idag hade vi en obligatorisk grej i Skövde. Klockan 5 ringde klockan och 6:15 satt jag i bilen på väg till Värnamo där jag mötte upp ett par klasskompisar för vidare färd i annan bil. I Jönköping plockade vi upp ytterligare ett par klasskompisar och med fullpackad bil åkte vi sista biten till Skövde.

Där väntade introduktion i Företagsledning i butik, lunch, bokinköp, seminarie (det obligatoriska) och för de som var tappra och väntade så var det introduktion till Marknadsföring II.

Alltså seminariet, vi hade roligt, men det kändes något overkill att åka hela vägen för någon som tog max 45 min. Det hade nog kunnat ordnas annorlunda. Nåväl. Vad gjorde vi då? Jo, vi pusslade under tystnad. Helt sant. Vi satt sex personer runt ett bord och vi fick varsitt kuvert med olika bitar i. Meningen var sen att vi med de bitarna skulle pussla ihop så vi fick varsin lika stor kvadrat. Vi fick inte prata eller kommunicera på annat sätt, vi fick inte ta bitar från varandra eller hjälpa varandra. Det enda vi fick göra var att ge bort bitar. För oss gick det okej, det slutade med att en person inte fick ordning på sina bitar, men det lyckades det också till sist. Sjukt frustrerande att inte få säga något när vi andra visste vad som skulle göras.

Sen åkte vi hem.

This entry was posted in Skola. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,311 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>