Dagen avklarad

Det har verkligen varit fullt upp idag. Förmiddagen gick himla snabbt tills det var dags att träffa Silvio på stan för lunch. Vi provade ett nyöppnad ställe som heter Lilla Mexico. Det var inte bara vi som ville prova på mexikanska om man säger så, men vi fick en plats i solen och mat i magen. Jag valde mild kryddning och det var nog ett dumt val för det smakade inte så jättemycket, men mättade desto mer. När det var dags för kvällsmackan på jobbet var jag fortfarande mätt.

Idag fick jag även mitt jobbschema för sommaren. Det såg alldeles förträffligt ut. Har det ganska lugnt i juni och juli, jobbar några gånger i veckan sådär och sen blir det i stort sett varje dag i augusti. Och det bästa av allt är att jag liksom nu börjar jobba klockan 16. Det innebär ju att jag alltid har dagarna fria till badstranden, lekparken, glassätning eller vad som nu lockar. Så det blir nästan som ledigt, men ändå inte. Det bästa av två världar.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,686 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>