En relativt spontan lördag

Här har vi inte legat på latsidan. Det har varit fullt upp precis hela dagen. Den första aktiviteten var att hämta nya soffan. Eller ja, hämta ett släp att hämta den nya soffan med. Det var inte bara vi som tyckte att klockan 10 en lördag var en bra tid att hämta ett släp på, det var snudd på kaos hos släputhyraren.

Sen gjorde jag en snitsig parkering över hela gång- och cykelbanan för att huset vi skulle hämta soffan i ligger så dumt placerat så det är inte klokt.

Soffan kördes hem och vi lastade på det som fanns kvar av den gamla sen ägnade vi en bra stund åt bilkön på tippen. Det känns så himla absurt med långa bilköer på tippen, men så är det. Inte konstigt man drar sig för att åka dit och slänga saker.

Då på morgonen när vi skulle iväg och hämta släpet kom ett sms från Hannah som undrade om vi ville ses i Strandbjörket för lite lek. Klart vi ville det.

Nu är vi hemma igen och alla är hur trötta som helst. Jag ska ner på stan ikväll och fira att Danska har tagit sitt förnuft till fånga. Eller är det Mr 85000 han kallas numera? ;)

Om jag längtar tills vi kan tapetsera om? JA!! Silvio har redan funnit sig tillrätta. Bordet målade jag inatt. Det sitter kvar lite tejpbitar under som jag ska ta bort också sen ska mässingen putsas upp. En matta ska jag försöka ha på golvet och sen får det bli lite tavlor på väggarna. Sen kan vi väl hoppas det blir ganska mysigt En golvlampa skulle vara fint också.
Bordet var en ganska sorgig historia, det har nog varit ett fint teakbord. Nu var det ett väldigt fult och slitet teakbord. Uttorkat, fläckigt och jävligt. Men snygg modell och bra storlek.

This entry was posted in Inredning, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,740 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>