Dummaste idag

Tyvärr upptäckte jag att Victor gummistövlar hade gått sönder och att han behövde nya. Så det skulle vi fixa idag var det tänkt. Glada i hågen åkte jag och den ova nämnda sonen till GS. Och det var väl sådär lyckat. Det fanns knappt några gummistövlar och ännu mindre några i rätt storlek. Så han fick ett par som precis passar, men som egentligen kanske är för små. Jakten får helt enkelt forsätta.

Efter det lilla äventyret samlade vi ihop hela familjen och åkte till Affären i Gårdsby för att hämta kött som vi beställt. Lite spaghetti blev det också då den är himla god.

Nu har vi nybadade barn som dränkt hela badrummet och egentligen borde sova, men Lovisa tycker aldrig att hon ska äta när någon annan äter så nu tjatar hon om något att äta för att hon är hungrig. Ibland alltså… Så ja, hon får lite smörgås, men jag är så in i bängen trött på att hon inte bara kan äta när det serveras. Istället början hon plocka fram en massa grejer som hon glömmer kvar.. Casper blir mätt.

This entry was posted in Matlagning, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,729 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>