Ingen rast och ingen ro

Nu lurades jag lite, jag hade ju faktiskt 30 min rast på jobbet ;) . Det var fullt upp ikväll, vi trodde det skulle bli lugntm men tji fick vi. Tempot var kanske inte så högt, men det var att göra hela tiden.

Inför morgondagen hade jag några slags planer på att städa i förrådet och lägga upp annonser på sånt som kan säljas och skänkas. Jag är så himla trött på saker som bara dräller. Bra om det kan komma någon annan till nytta istället.
Silvio ska visst jobba, vilket han påstår att han sagt och jag glömt bort. Nåja, det blir riktigt bra i lönekuvertet så jag ska inte klaga.

Jag och barnen får väl roa oss bäst vi kan. Vi har ju ett förråd att städa. Och sen kanske de kan öva lite på att cykla. Jag skulle ljuga om jag sa att de kan cykla, vi gör det liksom aldrig, men nu får de nog öva lite ändå. Och nu när gatorna äntligen är sopade går det ju lite lättare.

Jag tänkte utmana mig själv under maj. Bakgrunden till det är den gräsliga luftvägsinfektionen jag drogs med hela hösten. Jag tappade precis all kondis och sen har jag inte engagerat mig i att skaffa någon kondis igen och det är ganska dåligt. Så som en start tänkte jag gå 1 mil per dag. Det är vad jag brukar gå de dagarna jag går promenad. Nu kanske det är svårt att hitta tid att gå just en mil på en gång, men jag tänkte att om jag räknar alla gånger jag går minst 30 min så är det ganska snabbt ordnat. Det får bli en lagom utmaning i maj.
Och om nu någon undrar varför jag inte går så mycket nu när jag har hund och allt.. så beror det på att han är halt igen. Så himla tråkigt, annars hade promenader med honom genererat en hel del kilometrar, men nu blir det bara kortare rundor så han får göra sina behov.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Hund, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,735 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>