Kanske ett lite rörigt måndagsinlägg

Mest för att jag är ganska rörig idag. Har haft hemsk huvudvärk och illamående hela dagen så jag har varit allt utom på topp. Hoppas att det är över tills imorgon för jag vill orka fokusera på det jag har att göra. Nackdelen med att vara student är att man aldrig kan vara sjuk, tiden kommer inte igen, stressande när man känner sig dålig.

Nåväl, en annan sak som kanske kan ses som lite lyxproblem är att jag gick med i någon slags sida. Den fungerar både för företagare och bloggare, men eftersom den här bloggen är så liten och pluttig händer inte direkt något med den utan jag ville bara se vad man möts av som bloggare. Nåväl, grejen är att man som företagare ska kunna nå ut till bloggare för att marknadsför sig i den kanalen. Så jag registrerade och la upp en liten kampanj och hittils har 118 anmält sig till den. Vad är då haken? Jo, kampanjen kommer att ligga uppe en månad så det kanske trillar in lite fler och vi kan väl säga som så, jag hade räknat med att samarbeta med ett par, tre stycken kanske. Hursom, det jag har utlovat i kampanjen ska ju såklart skickas till de jag väljer och utöver det får jag betala en administrationsavgift till de som tillhandahåller förmedlingen. Det kostar ju mer ju fler läsare en blogg har, inte så konstigt. Nu vet jag bara inte hur jag ska välja, jag har ju såklart inte råd med de största, men någon, några lagom liksom. Himla svårt det där. Jag har ju ganska gott om tid på mig, men det är ändå knepigt särskilt då jag inte tycker att sidan är särskilt funktionell, jag kan inte sortera på ett tillfredsställande sätt, jag vill alltså kunna dela upp i intressanta respektive ointressant och fortsätta sortera på det viset vilket tyvärr inte är möjligt. Jag har framfört mina åsikter, men ptja.. just nu behöver jag lägga en massa tid på att välja rätt kort och gott. Dålig timlön på det här jobbet må jag då säga ;) .

This entry was posted in Företagande, Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,986 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>