Vad vi äntligen gjort en lördag som denna

Det första som hände var mitt i natten när Silvio kom hem. Casper var inte helt nöjd med den sena ankomsten så Silvio fick en utskällning som säkert väckte fler än mig. När det var överstökak sov vi. Och sov. Och tog lite sovmorgon. För att upptäcka för sent att jag hade ett missat sms om en grej jag borde göra. Så jag får fixa imorgon. Bilen alltså. Som är så dumt parkerad. Alltså. Men imorgon.

Vi åkte till Samarkand för jag ville ha ett par skor. Med sjövilda barn orkade jag inte titta så mycket utan köpte bara ett par vita tygskor. Jag går ju mest runt i mina gympaskor eftersom de är snällast mot min häl, men inte så snygga. Barnen fick sandaler, det börjar ju bli sandalväder. Lite nya tights till Lovisa, köpte några storlekar för små så att de blir lite sommarkorta. Har ju inte kvar några gamla då tights slits enormt här hemma och de är ofta trasiga innan de är urvuxna.

Hemma igen somnade jag och Silvio till lite och nu är det kväll och jag har lagt lite tid på tentaplugg. Hoppas att jag ligger bra till. Har lite kvar att nöta in, men det ska förhoppningsvis gå vägen.

This entry was posted in Barnkläder, Shopping, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,851 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>