Och kvällen kom

Jag tröttnade till lite senare och sov en liten stund. Det  var himla skönt. Bra med barn som är så stora nu att de kan roa sig lite själva. Visserligen slutar det ofta med hyss, men ändå.

Silvio har precis jobbat sin sista helg. Hur himla skönt som helst. Han har ju jobbat varannan helg och det har väl inte fungerat jättebra. Nu kan han fortfarande jobba på helgerna, men då blir det extra och han behöver inte jobba hela dagarna. Det är en bättre lösning på så himla många sätt. När jag väl har pluggat klart och förhoppningsvis jobbar på riktigt kanske det kan bli aktuellt med ändring igen om han känner för det.

Enkäten jag la upp är jättebra, det är toppen att få respont på vad folk anser vara viktigt och lite sådär. Det hjälper jättemycket tills jag ska vara igång på riktigt och satsa större. Nu är det ju mest lite smygstart och jag provar på lite av varje för att känna mig fram.
Ganska snart kommer det att ske lite ändringar, dels är det ju nya produkter på väg och dels jobbar vi med en ny butikslösning som är väldigt mycket bättre.

Sommarlovet kommer att ägnas åt en hel del pyssel med butiken. Det ska tas bilder, skrivas texter och piffas hemsida såklart. Och förhoppningsvis fyllas på med en massa skojigheter. Jag har även lite andra planer, men det är inte så bråttom med dem än :) .

Imorgon är det måndag och Silvio jobbar (såklar), resten av veckan jobbar han bara korta pass så det ska bli skönt. Vi får lägga lite tid på att storstäda i veckan, det var alldeles för länge sedan och det kan vara skönt att röja ut inför sommaren.

This entry was posted in Företagande, Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,986 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>