Måndag avklarad

Den här dagen gick ruggigt snabbt, kanske för att jag tillbringade större delen av dagen på jobbet för jag började ett par timmar tidigare än vanligt idag. Var även en vända till biblioteket på förmiddagen och fick ihop lite läsning för närmsta veckorna.

Lite roligt blev det idag på jobbet för helt plötsligt kom en kille jag jobbat med förr på några andra jobb, både på Aditro, Lernia och Staples. Och nu genom samma bemanningsföretag som mig. Jag tyckte att jag kan ju ringa honom direkt nästa gång jag byter jobb så han vet vart han ska ;) .

Appropå gamla arbetskamrater hade jag en så himla knäpp dröm inatt. Jag satt igår med lite bokföring och körde fast på en grej (nytt program för mig). Sen drömde jag att jag träffade på en gammal jobbarkompis från casinot och att han höll kurser i just det programmet så jag hoppade på en kurs och med på kursen var en del Åsedafolk som jag lekte med när jag var liten. Ibland skulle det vara skönt med en lobotomering ;) .

Nu känns det som tid att sova. Lovisa ska på synkontroll imorgon och jag och Victor får roa oss med något annat, kanske öppna förskolan om vi kommer upp i tid ;) .

This entry was posted in Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,998 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>