En tisdag som gick snabbt

Idag var vi en sväng på stan, vi hade ett par saker att fixa. Vi tänkte även runda av med Strandbjörket för att kolla in de nya klätterställningarna, men det fick vara. Det hängde regn i luften och barnen var kanske inte helt samarbesvilliga.

Det blev lite mer shorts till barnen. Förra året köptes inga alls för det behövdes knappt, men nu var allt definitivt urvuxet. Har köpt lite tidigare, men inget är väl som att hitta på rean. Jag menar, hur mycket används shorts sett till hela året? Nä, precis. Inget jag vill lägga jättemycket pengar på.

Det sista jag köpte var någon fotgrej jag sett andra använda som ska göra fötterna mjuka och fina igen. Jag har sällan tid och engagemang att bada, fila och smörja tills de är fina. Helskotta vad jag förfallit sen jag fick barn. Men nu köpte jag något man har på fötterna typ en timme och efter någon vecka trillar all gammal hud, förhårdnader och liknande av. Äckelfaktorn är hög, priset är dyrt, men jag hoppas att det blir hejdundrande fint resultat.

Annars fördriver jag tiden med att försöka hitta snygga herrsmycken till butiken. Lättare sagt än gjort att kryssa mellan alla tribaler och sagan om ringen-ringar, men skam den som ger sig. På väg är sen gammalt lite armband som passar både tjejer och killar.

This entry was posted in Shopping, Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,755 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>