Sommalov är allt utom lugn och ro

Det blev sovmorgon, vilket visserligen var skönt, men sen fick turbon läggas i ordentligt. På ungefär 3 timmar skulle frukost ätas, hund rastas, jag duschas, lunch handlas, lunch ätas, barn kläs på, barn levereras till dagis. Vi klarade det med en kvarts försening. Mycket lunch åt inte barnen förvisso, men de fick mycket annat gjort istället såsom riva ner en taklampa, förse köksbordet med mjölk, förse Casper med macka och lite annat smått och “gott”.

Om ett par minuter ska jag bege mig till mitt jobb. Det ska bli lugnt och skönt. Ingenting kan stressa mig så mycket som hemmalivet. Konstigt det där. Jag har liksom fått acceptera att mina barn, särskilt det ena tillhör kategorin sjövild. Det blir väldigt mycket jobbigare och stressigare för mig, men jag överlever nog det också.

Det kom ett efterlängtat paket idag. Som jag väntat. Så imorgon ska det fotas lite och läggas in i butiken. Fakeskinnarmband, strassarmband och ett par armband som är riktigt balla. Men det får bli morgondagens göromål. Eller förrsten, lördagens göromål för morgondagen lär vara lika kaosartad som dagen.

This entry was posted in Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,985 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>