Ganska lugn måndag

Igår när Victor skulle lägga sig kom han ut från sitt rum massvis med gånger. Sista gången hade han med sig kudden och la sig på golvet här vid oss. Jag frågade om han ville sova med oss istället och det ville han så när jag gick för att lägga mig en stund senare låg han där och snarkade som en hel karl. Ibland är det mysigt att sova med barnen och denna gången var ett sådant tillfälle. Helande om inte annat. Efter att min axel varit låst, nerv i kläm eller vad det nu är och typ obrukbar hela helgen så har den fungerat finfint idag och inte gjort det minsta ont.

När jag inte uppfostrar andras ungar har jag fullt upp med mina egna huliganer. De var på dagis en kort sväng idag, det var precis att vi inte skulle hinna att Silvio kom hem innan jag skulle till jobbet. Barnen var nöjda ändå, de hann ju leka lite och få mellanmål.

Nu på kvällen har jag pysslat med att göra lite paket vilket alltid är roligt. Till hösten får jag skärpa till mig och ägna mig åt lite mer marknadsföring, än så länge har jag inte haft så mycket. Dels på grund av litet sortiment och dels på grund av sommar och semester så det har inte funnits någon anledning. Men nu börjar ju sortimentet ordna upp sig, dags att fundera på vad för smycken som kan vara snygga i höst.

This entry was posted in Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,986 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>