Nu slutar jag tjata om trötthet

Men det var ett himla liv igår också. Vid midnatt var jag ju ute med hunden för att kissa honom och kolla läget. Och visst var det fotbollsmatch igen. Suck. Jag gick runt hela parken och kunde konstatera att det lät lika högt överallt så det är ju verkligen många som blir störda.
När det fortfarande var väldigt högljutt vid ett ringde Silvio till störningsjouren. Hur det gick har jag ingen aning om för det var fortfarande högljutt vid två. Sedan lyckades jag somna till. Efter det var det mer värmen som gjorde det svårt att sova.

Idag gör vi inget alls, vilket är skönt det också. Alla är trötta och det märks verkligen. Jag har planer på att städa min garderob som är ett enda kaos just nu. Jag har mest bara lagt in saker utan att ha tid för upphägning, lägga på hyllor eller i korgar så det kan vara skönt att få lite ordning. Min garderob är ju inte bara min garderob utan det är även linneskåp plus att städskåpet står där inne så det samlas snabbt prylar. Och för att inte tala om alla extra kuddar och täcken. Puh ;) .

 Vad har ni läsare för er en dag som denna? Strandhäng? Semesterresa?

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

56,902 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>