Summer of 01

Sommaren 2001 åkte jag och några kompisar till Kreta. När vi bokade resan var vi glada singlar, annat var det när vi väl åkte så det blev en relativt så lugn vecka i greklandet. Men för det var det inte på något sätt en dålig vecka. Hursom, det blev inte så mycket uteliv som vi kanske tänkt oss från början och på hotellet hade vi himla skojiga grannar. Det resulterade i att vi större delen av kvällarna hängde på balkongen istället, drack öl, pratade strunt och hade det allmänt trevligt. På någon sån där genial blandskiva som någon hade med sig fanns Bryan Adams odödliga sommarhit Summer of 69. Den skrålade vi med i för fulla muggar, men för att på alla sätt vara korrekt sjöng vi istället Summer of 01. Poetiskt så det förslår. Så otroligt töntigt, men ändå så roligt. Bästa fyllematen är för övrigt crêpes med nutella. Bara så ni vet. Och varje gång jag hör den här låten så är jag tillbaka på den där balkongen på Kreta och dricker billig Heineken.

 

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

56,902 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>