Ingen rast och ingen ro

På morgonen skrev jag tenta. Den här gången hade jag förhoppningsvis lite mer koll, det var nästan en kopia av tentan vi skrev förra gången och denna gången kunde jag rita och förklara rätt modell. Förra gången fick jag hjärnsläpp och ritade fel modell, glömde bort vad allt hette och hittade på egna termer. Inte konstigt att det gick så dåligt då.

På fredag är det nästa tenta, men den är jag nog lite mer osäker på. Jag var 1 poäng från godkänt sist, vilket känns surt och nu ska jag på det igen. Imorgon blir det heldag (nåja) med konteringar, bokslutstablåer och kassaflödesanalyser.

När jag kom hem möttes jag av en mindre trevlig överraskning, Casper hade nog ätit för mycket lyxtuggben och blivit alldeles risisg i kistan så jag fick länge och väl torka upp alla små bajsklickar som låg lite varstans. Mindre roligt, nu hoppas vi att magen blir bra snarast möjligt, men det blir lite tätare rastningar idag.

Dagen kommer att avrundas med jobb, jag börjar om en timme så jag försöker få igång mig nu och bli lite pigg. Att skriva tenta är ju alltid lite utmattande med all spänning som är innan och sen själva prestationen. För att inte tala om det där med att gå upp sjukt tidigt.

This entry was posted in Hund, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,674 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>