Denna måndag

Hela sommarlovet har jag väntat på att skolan ska börja igen. Jag älskar att lära mig nya saker, utmana hjärnan och sådär. Tyvärr tycker jag att det är tvärtrist att plugga till tentor så min taktik är väl mest att hålla tummarna och hoppas på det bästa. Imorgon smäller det, då börjar äntligen skolan igen.

Idag har det varit en mindre bra dag. Nattsömn blev det inte mycket med, barnen kom in till oss i omgångar under hela natten, ibland samtidigt. Klart att de ska få känna närhet om de behöver det, en annan får bita ihop. Sen har jag nog varit ovän med min hund precis hela dagen, han har slagit dövörat till och ingenting har fungerat vettigt. Jag var så himal glad igår för att det var så mycket som fungerade bra och att vi hade fin kommunikation, idag var det dubbelt upp åt andra hållet istället.

Jobbat har jag gjort också. Under jobbpasset ringde de från dagis och undrade om vi inte skulle hämta våra barn så kanske hade jag missat att skriva in kvällstimmarna när jag ändrade om i schemat. Det skulle ju vara himla typiskt mig, men det ordnade ju upp sig. Och som den virrhjärnan jag är har jag satt upp mig på att jobba på onsdag, men även skrivit in att jag ska hämta barnen tidigt. Schemaändring igen alltså. Det går bra nu… ;)

This entry was posted in Hund, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,728 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>