Finfint lördag

Men nu känner jag mig slut som artist.

Efter att dragit mig tillräckligt länge blev det frukost och sedan skogspromenad med Casper. När det var avklarat åkte jag och barnen till Ingelstad för eftermiddagshäng med bästisarna. Ibland behövs inte mer än så för att bli på bra humör. Under tiden som vi var iväg skulle Silvio jobba med en grej och städa lite här hemma. Jobbandet blev dte ingenting med, men det var städat och fint när vi kom hem igen.

Då ingen av oss orkade laga mat provade vi kiosken i Arabyparken. Vi har inte ätit där sen den bytte ägare. För riktigt lite pengar fick vi urgod falafel. Det fanns andra trevliag rätter på menyn så det blir nog att äta där fler gånger och även köpa hem lite småplock. Rekommenderas!

Nu har den intensviva veckan kommit ikapp och jag har nog förkylning i kroppen också för jag är alldeles ur gängorna. Kvällen kommer bli lugn, lite godis och WoW känns som ett lagom avancerat upplägg. Jag måste vila mig i form till nästa vecka.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,837 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>