Shopaholic

Dagen har till största delen handlat om fem saker;

  1. Konflikthantering
  2. Väntan på buss
  3. Tågåkning
  4. Grupparbete
  5. Jobb

Barnen drog igång ett ordentligt bråk precis när vi skulle gå till dagis. Vad de bråkade om? Vilken veckodag det är idag.
Följer man insändarna i lokaltidningen så är det mycket diskussioner om de nya tidtabellerna och förra veckan missade jag ju bussen ett par gånger för att den var för tidig, eller var det föregående buss som var sen? Nåja, idag har det varit lika knasigt och lite nagelbitande då jag inte visste om jag skulle hinna till tåget eftersom bussen var så himla sen.
Tågåkning, ja det säger ju lite sig självt vad det handlar om. Åka tåg i obygden där inte internet fungerar. Dessutom var Madde sjuk så jag fick åka all alone.
Grupparbetandet däremot var det lite mer effektivitet på. Vi ska skriva om avvikande konsumentbeteende och vi valde överkonsumtion med inriktning just på shopping. Kanske något alla har en släng av då och då ;) .
Jobb, ja det var veckans sista pass. Imorgon har ju Lovisa dans och på fredag ska Silvio på en gala med jobbet. Jag sörjer pengarna jag inte kommer att tjäna, men min slitna kropp och klämda nerver är förmodligen överlyckliga. 

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,828 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>