Det snurrar i min skalle

Alltså, jag är inte yr eller så. Mer annat, fast inte något dåligt. Men för det mesta och särskilt när jag är mitt uppe i skolarbete snurrar det igång så många tankar, idéer och processer att jag blir trött på mig själv. På riktigt trött alltså. Det skulle vara ganska så skönt att kunna ta en sak i taget och inte ha så mycket som snurrar hela tiden. Men, men. Nu är jag ju som jag är och det enda jag har lovat mig själv är att slutföra saker för det är jag precis sämst på, att jag ger upp för snabbt ibland och bara hoppar vidare.

Annars har jag tagit mig igenom tre föreläsningar idag och jobbat. Men attans som det kändes att jag varit uppe hela dagen och pluggat, var urtrött på jobbet. Hemma igen fick jag majskolvar, så himla gott med smör och salt på. Det där med matkasse är banne mig det bästa valet vi gjort gällande vår mat. Inte för att jag tycker att alla rätter är särskilt goda, men för att det kommer hem en massa råvaror, varav många är sådana jag aldrig testat innan, det är mycket grönsaker och köttet är närproducerat. Bara finfint. Sen följer vi sällan menyn särskitl slaviskt utan vi gör oftast ett par rätter och sen freestylar vi resten. Det blir bra så också. Ibland är det ju liksom något man vet att man inte äter och då är det ju bara dumt att göra rätten precis som det står i menyn.

Min hund var ju för himla skojig innan idag. Jag stack lite snabbt för att hämta ett paket och då ägnade han sig åt paketöppning på sitt helt egna sätt. Han öppnade ett helt nytt mjölpaket och hade ut allt innehåll. Trevlig överraskning sådär. Tur i oturen låg det mesta i en hög så det gick relativt lätt att städa upp det. Men ändå.

This entry was posted in Matlagning, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,737 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>