Måndagen

Idag har jag och barnen varit lediga eftersom dagis varit stängt. Igår efterlyste jag lekdate och Dansk nappade så vi hängde en stund i Strandbjörket på förmiddagen. Skönt med rastade barn. Dagen i övrigt har jag mest känt mig trött. Hualigen. Det är väl mörkret och en förkylning som aldrig tar fart.

Det var mer glädjande att öppna brevlådan idag för den var fullproppad med paket. Annars brukar paket hämtas på Posten, men idag hade brevbäraren lekt Tetris så det var hela tre paket. Silvio fick sin Glossybox. Jag fick ett paket från Buzzador, jag ska prova på energidricka och även dela ut lite prover om någon är intresserad. Slutligen fick jag ett paket från Nordicfeel eftersom jag jag beställt ett par Victoria’s Secret bodylotions. Luktar godis och jag hoppas att de är så bra som alla säger eftersom jag är torrare än torrast just nu.
Sist, men inte minst var det en tidning från Hjärtebarnsförbundet, givande, men tung läsning.

Imorgon väntar datorövning i skolan. Det ska bli… intressant på ett inte så positivt sätt. Läraren i fråga är ingen större favorit och uppgiften är väl fortfarande lite förvirrande på ett par punkter.

This entry was posted in Övrigt, Shopping, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,744 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>