Hejdå tisdagen

Det gick undan idag också. Bästa idag var riktigt skön långpromenad i skog och stad med Casper, att han dessutom fick möjlighet att springa löst en bit av vägen gjorde att han också njöt. Jag måste hitta någon öde skog där han kan springa fritt utan risk att stöta på bilister, cyklister eller andra hundar. Eller kan han lära sig att de kategorierna är ointressanta ;) .

Föräldramötet som inte var ett föräldramöte, men som blev ett föräldramöte var givande. Det var extrainsatt då fröknarna ville informera lite extra då det är mycket som är lite rörigt till följd av det nya resursfördelningssystemet. Långt ord, men ack så viktigt. Tidigare var alla barn, oavsett förskola, lika mycket värda. Nu däremot fördelas pengarna efter hur mycket resurser som behövs till den aktuella förskolan. Då barnen som går på den förskolan mestadels kommer från typ helt vanlig medelklass behövs inte så mycket extra och det innebär att förskolan totalt fått 5% mindre pengar att röra sig med. Fler barn och färre tjänster är tydligen receptet. Det gör ju att de olika avdelningarna måste samarbeta mer och dela på fröknarna och det kan upplevas lite stökigt. Har man en Victor som presenterar sig för allt och alla och som vinnlägger sig om att ta reda på vad alla heter och vad de är för några filurer har ju redan förklarat allt för mig så jag har koll. Smart unge!

This entry was posted in Hund, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,317 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>