En turfares vardag

Jag hade lite halvtrist när jag skulle hämta barnen så jag bestämde mig för att göra en film. Jag tar ett par zoner, hänger med kidsen och sådär. Flåsar som tusan (hej förkylning), och det blåser en del. Titta om ni törs ;) . Hade sönder telefonen när jag kom hem, skärmen sprack och nu fungerar typ ingenting.. :(

 FILMEN

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,727 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>