Bra lördag

Duplofest på schemat så vad kunde gå fel. Silvios mage tydligen, men det var ju inget som hindrade mig och barnen från att åka till Ingelstad och festa. Elvira hade fått ta över ett jättelass med duplo till Victors stora glädje. Han ägnade sig åt diverse konstruktioner och hann inte med att gå igenom hela sortimentet. Han ville dit imorgon igen ;) .

Jag fick tillfälle att mysa lite med Olle, det känns så avlägset med ett så litet barn, det var ju längesedan mina var 1½, men det är ju en himla go ålder.

En annan sak jag reflekterade över var hur himla små barnen i regel är när de börjar dagis. Mina började ju när de var i Olles ålder och då upplevde jag dem som stora. Nu däremot när de faktiskt är stora och verkligen älskar dagis på riktigt och tar till sig pedagogiken är det ju ett helt annat läge. Jag skulle tycka att det skulle kännas ganska avigt att lämna ett så litet barn om jag inte var tvungen. Jag har full förståelse för att man måste jobba för att försörja sig, har man inte särskilt högt SGI eller en partner som drar in en bra lön är föräldrapenningen förbrukad på ett år. Nu har det väl ändå gått bra och det är ju först det här läsåret som barnen har börjat gå någorlunda fulltid.

This entry was posted in Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,675 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>