Kan man lita på rosa och säga farväl till fläckar?

Som buzzador har jag under ett par veckor fått prova olika produkter från Vanish. Förutom att prata om det bland vänner och dela ut prover så har jag även uppmanats att göra ett test. Med i paketet fanns en tygbit att smutsa ner efter bästa förmåga. Eftersom Victor även spill spad från rödbetor på sin skjorta blev det test där också.

På tygbiten valde jag att göra fläckar av soja, kaffe med mjölk, olivolja, tomatsås och läppstift. På skjortan var det som sagt fläckar efter rödbetsspad.

Först behandlade jag fläckarna med Vanish Oxi Action Förbehandlingspray. Redan då bleknade fläckarna en hel del. Läppstiftet, tomatsåsen och sojan behövde lite mer hjälp så de behandlade jag även genom att blanda ut Vanish Oxi Action Crystal White Pulver med lite vatten, jag hällde blandningen på fläcken och gnuggade med undersidan av skopan som är ojämn just för att kunna gnugga.

Både provbiten, skjortan och lite annan tvätt fick tvättas som vanligt i 40 grader, med i tvätten la jag även Vanish Oxi Action Pulver.

Nästan alla fläckar försvann efter detta. Det som fanns kvar var läppstiftet och väldigt svagt av tomatsåsen. Till läppstiftet visste jag att det egentligen behövdes en annan produkt, men det var intressant att se hur långt jag kunde komma med de tilldelade produkterna.

Under testperioden han jag även lagt i pulver tillsammans med varje tvätt. Det tror jag inte påverkar så mycket. Det förekom inga särskilt fläckiga plagg och de plagg som hade gamla fläckar hade fortfarande fläckarna kvar.

Efter detta tror jag att Vanish är bra att använda som förbehandling. Jag är dålig på just det biten och tänker mest att fläckarna bleks med tiden. Att lägga med pulver i varje tvätt är snarare ett sätt att använda mer pulver.

Positivt med Vanish är att alla produkter är miljömärkta med Svanen, de är även parfymfria. Det är ett mycket stort plus då jag inte riktigt gillar kemikalier som förstör miljön.

Vill du också bli buzzador och få möjlighet att prova nya produker kan du gå till http://www.buzzador.com/se, mitt användarnamn är emmaemmut.

This entry was posted in BUzzador. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,732 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>