Nya tag

Idag började det riktigt krypa av rastlöshet i kroppen så det har inte varit en fullt så stillsam dag. Jag är ju egentligen inte mycket för att vara stilla och har väl mest hållt igång på olika sätt i livet, men har ju blivit minst sagt soffpotatis sista åren ;) . Hursom, ledigheten har gjort mig rastlös.

Städning räckte inte för att stilla mig så det fick bli en lång Turf-promenad också. Det var evigheter sen jag turfade eftersom jag både varit förkyld och haft ont om tid, men idag fanns ingen anledning att inte gå ut. 10 grader varmt ute och inget regn gjorde att det var perfekt väder. Cykla låter jag bli för så frisk är jag inte att något så pass pulshöjande är riktigt bra, men promenad är ju lagom jobbigt. Sen har jag ett knä som bråkar efter att jag inte såg ett minlitet trappsteg i skolan utan trampade snett och det gör mest ont om jag cyklar, att gå fungerar så jag hoppas att knät kommer att må bra snart igen.

Nya skor behöver jag för nu är de så välanvända att de gått sönder på insidan av hälen och skaver. Inte bra för någon som går med gymnastikskor mest hela tiden. Får se om jag hittar lite tid imorgon för att fara upp till Samarkand och hitta nya skor.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,686 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>