Hej mitt i natten!

Mer regel än undantag med nattugglande. Det är väldigt mycket pluggande, lite extra nu när biblioteket ville ha tillbaka en av böckerna redan nu så jag har fått läsa väldigt mycket och anteckna så mycket som möjligt. Bra visserligen för nu är ju den biten faktiskt gjord.

När jag öppnade mailen i morse möttes jag av det glada beskedet att jag hade klarat omtentan i Konsumentbeteende och det var förbaskat skönt att kunna bocka av ännu en kurs som avklarad.

Innan jag lägger mig ska jag fixa till Lovisas tårta. Den är inte så värst avancerad, hon ville ha choklad och jordgubb så det fick bli chokladbottnar med jordgubbsmousse. Passar fröken perfekt!
Något som det går sämre med är hennes presenter. Jag har letat som en tok efter det hon vill ha och hittade till sist och har beställt, men med Postens krångel sen nyår har presenterna inte kommit än och det känns inte så. Hoppas att de kommer imorgon så att hon kan få dem efter dagis annara får det bli en liten nödlösning under tiden. Så himla tråkigt när det ska krångla och särskilt med något så viktigt som Lovisas födelsedagspresent.

This entry was posted in Matlagning, Övrigt, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,686 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>