Vilken fredag

Idag har det hänt mycket. Jag har varit i skolan. Inte jättegivande, men det var trevligt att träffa lite klasskompisar. Jag var dessutom ledig från jobb idag så jag kunde hämta barnen tidigt, så värt!
Det braiga i samband med hämtningen var att Victor ska följa med en kompis hem på måndag efter dagis. Hans bästis på dagis frågar alltid om de inte kan leka och jag får säga varje gång att jag inte bara kan ta med honom utan att vi får bestämma med hans föräldrar också. Precis när vi lämnat dagis träffade vi kompisens mamma och kunde boka in lite lektid. Det blir kul för dem!

Hemma fick jag ta itu med en trist ärende i en grupp jag är admin för på facebook. Det var en som hade lite svårt att följa reglerna och förra gången det hände och jag påtalade det drog hon till med rasistkortet. Idag hände det igen, men hon drog det väldigt långt och till sist surnade jag till och tyckte att det blir en tråkig helg för mig då jag tvingas separera från sambon eftersom jag fått veta att jag inte tycker om invandrare. Jahopp. Då bytte människan spår och började med att jag skulle samla in pengar så att hennes cancersjuka barn skulle få åka på semester. Då iddes jag inte mer. Den människan kan ju inte må allt för bra.

Efter det behövdes lite terapi så jag satte  mig vid symaskinen. Jag gav mig fanken på att reda ut det där med tvillingnålen och lyckades till sist. Jag kunde därmed färdigställa tightsen jag började på förra helgen. De blev långt ifrån perfekta, men när de är på syns inte misstagen så mycket ;) . När jag fått blodad tand satte jag igång med nästa par tights och på dem blev det inga fel. Sömmen ser lite trist ut vid linningen, men det beror på att resåren knölar till lite.

Inte nog med det. Jag ritade upp ett klänningsmönster och har kommit halvvägs med Lovisas klänning. Minst sagt produktiv kväll, men nu får jag nog lov att sova lite. Kvällsläsningen blir Zlatan-boken som jag lånade i skolan. Bibiloteket i Värnamo hade en liten hylla i skolan med något slags minibibliotek som inte krävde lånekort eller så utan det var bara att ta en bok och sen lämnas den tillbaka när den är färdigläst. Jag hittade minst en till jag vill läsa sen så det var ju en himla bra grej.

This entry was posted in Pyssel, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,840 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>