Min just nu bästa mattidning

För ett tag sedan hoppade jag på en prenumeration på en ny tidning som heter Äkta Mat. För mig som gillar mat och i synnerhet just äkta mat så är tidningen en riktig guldgruva som lär ut en hel massa om olika råvaror. Det första numret jag läste lyckades få mig sugen på gröt och jag gillar inte ens gröt. Inte för att det har blivit någon gröt, men ni fattar ;) . Numret som kom idag handlar bland annat om street food och malet kött. Den finns inte jättemycket recept i tidningen, men några finns det så att man kan prova att tillaga rätter med de råvaror som det är artiklar om. Så för mig som är en stor matälskare så är tidningen toppen. Litet tips från mig till er :) .

This entry was posted in Dagens boktips. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

64,525 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>