Fredag, till sist

Idag inledde vi lite stillsamt med sovmorgon. Inte för att vi lyckades komma i tid ändå, men det var skönt att sova ;) .

Efter Lovisas provande av aktiviteter så kommer hon nu börja på en ny och den fick hon inte bestämma själv utan den valde jag av ren självbevarelsedrift så nu blir det simskola för henne på lördagar. Simma är ju en sån där grej man måste kunna och det är väl lika bra att ta tag i det så minst ett barn klarar sig bra till sommaren. Inte för att jag har en aning om hur snabbt man lär sig simma, men till sommaren borde hon ju lära sig att inte drunkna. Förutom det så ska vi ju bada med Hjärtebarnsfonden varannan lördag, vi har redan missat två gånger på grund av jobb och förkylning. Hoppas innerligt att alla är friska nästa vecka så att vi kan gå. För hjärtbarn, särskilt med det felet Victor har så är simning är bra aktivitet.

This entry was posted in Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,819 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>