Idag blev det mycket allt

Jag hade planerat in en ganska stillsam dag med föreläsningstittande. Mitt i allt det där så börjar andra i klassen prata om en gruppuppgift. Okej, jag visste att vi hade en, men hade kanske inte funderat så mycket på den. Nåväl, jag fick mig en grupp och det var rivstart på en gång. Då har vi kommit en bit på vägen så det känns okej även om det blev lite hastigt och lustigt.

Jag fick också tummen ur och beställde en mönsterkonstruktionsbok för barnkläder. Jag har sedan innan en för damkläder som användes när jag pluggade mönsterkonstruktion. Nu syr jag inte så mycket damkläder utan mer barnkläder och jag vill ju få till bra mönster, men har inte alla proportioner och då jag själv bara har tillgång till två barn är det svårt att prova också så detta blir bra så jag kan knåpa ihop vettiga mönster i alla storlekar. Just nu ritar jag och ritar om lite efter behov och det blir inte exakt så bra som jag vill. Sen är ju tidningar bra för inspiration, men inte så mycket mer då det ändå är strängt förbjudet att använda deras mönster i kommersiellt syfte.

This entry was posted in Rackartyg, Skola. Bookmark the permalink.

4 Responses to Idag blev det mycket allt

  1. Nina says:

    Hade jag varit dig hade jag börjat med vintage/retro-mönster. Också gärna i tyger från den tiden. Det kan du tar ordentligt betalt för och den marknaden växer och växer :)

  2. Emma says:

    Jag är ju så himla oinsatt i det där för jag själv har lite halvtaskigt intresse, men för några år sedan var jag engagerad i äldre tyger då jag gillar dem. Hursom, först bli klar med skolan ;)

  3. Nina says:

    Kan vara smart:) Du är väl klar snart va?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,869 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>