Bra avslut på veckan

Lite dåligt med sömn för Victor var irriterad i halsen så han rosselandades och hostade. Skönt då att vi ändå var lediga idag. Han piggnade ju till under dagen. Jag försökte grupparbeta med två pigga barn, inte helt idealiskt då Victor försökte lära mig hur en jaguar låter.

Jobb blev det också och det var inte dumt det heller för jag blev tillfrågad om jag ville ha en heltidstjänst. Och på det går det väl bara att svara ja så jag byter kanske arbetsgivare om ett litet tag och jobbar ännu mer. Det som händer då är ju såklart att skolan får stå tillbaka. Uppsatsen kommer såklart att färdigställas eftersom jag inte är ensam, men resten blir bara i mån av tid faktiskt. Ett heltidsjobb har varit målet så himla länge och att faktiskt ha ett är viktigare än att det är “rätt” jobb. Jag känner ändå att jag får utlopp för min kreativitet med företaget så det blir bra ändå på ett sätt som passar mig.

Imorgon är det simskola igen för sötfröken. Lite senare på eftermiddagen ska vi på bio hela familjen och titta på Tingeling. Det ska bli trevligt hoppas jag.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,838 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>