Ni vet att ha friskt barn hemma och försöka få något gjort

Stört omöjligt! Vid magsjuka ska ju även syskon vara hemma för att undvika smittspridning och jag kan ju inte annat än hålla med, men det är ett himla härj med två pigga barn hemma och mycket att göra.

Såklart ringde det ju från jobbet också.

Jobbet: -Hej! Det är X, allt väl?
Jag: – Ja, jo, det är väl ganska så bra.
Jobbet: – Du hade ju sagt att du kunde jobba hela veckan och det är ett pass ledigt idag, kan du ta det?
Jag: – Alltså, det där som inte var helt bra var ju att ett barn kräktes inatt så jag får tyvärr hoppa det.

Imorgon får Silvio få hem lite tidigare och köra VAB ett par timmar sen hoppas vi att detta elände är över och att ingen mer insjuknar.

Helt oproduktiv har jag dock inte varit. En del blev ju skrivet på examensarbetet och när jag insåg att jag inte riktigt kunde fokusera på vetenskapliga artiklar bytte jag över till att konstruera det ultimata T-shirtmönstret. Det gick lite bättre även om det inte räckte hela vägen fram. Killen med landets längst rygg fick en lite för kort T-shirt, men den funkar att skrota runt i hemma. Lite ändringar och sedan är mönstret good to go. Sen ska det ultimata kjolmönstret och det ultimata shortsmönstret också fixas inför sommaren. Lite småpill med klänningar och linnen blir det nog också.

This entry was posted in Rackartyg, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,811 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>