Hej hej

Det känns som att jag aldrig hinner med något nu. Nåja, det är som det är och det är ju bra ändå, men lite ledsamt känns det ibland att det blir så lite tid med barnen. Jag är ju ändå van att hänga rätt så mycket med de små illbattingara. Pratade med en kollega om det igår, inte för att han har så mycket att jämföra med som inte har barn, men han berättade om sin syster. Och då kände jag mig lite ledsen över hur lite jag träffar barnen, men jag håller ut för det är så litet tag till sen har vi ändå hela förmiddagarna på ett annat sätt. Och idag var Victor riktigt mysig och åt frukost tillsammans med mig och pratade om en hel massa saker. Det är ovanligt vill jag lova, barnen tittar gärna på barnkanalen när de äter frukost så de brukar vara smått osociala.

Idag fick jag också roliga paket, två av mina förbeställda tygleveranser kom. Härligt att ha lite tyg i gömmorna. Nu ska det bara finnas tid till att sy också ;) . Jag misstänker att jag kommer att sitta med examensarbetet stora delar av helgen då det är lite att göra innan nästa delinlämning som är om en vecka. Men innan det är dags för allt det där ska det ju vara fredag också.

This entry was posted in Rackartyg, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,759 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>