Äntligen långledigt

Och Victor slapp gå till läkaren, de var snälla på VC och hämtade en läkare Silvio fick prata med på telefon och han förstod ganska snabbt att vi har varit med och infekterade fingrar förr så vi plåstrar om lite ett par gånger om dagen och blir det inte värre behöver vi inte göra mer. Skönt för alla inblandade.

På jobbet fick jag ett påskägg fullproppat med godis och jag frångick min princip och åt lite nu när jag kom hem. Det behövdes inte många bitar för att det skulle kännas att det fick vara nog.

Långledigt alltså. Men jag har så många planer att det nog inte blir tal om så mycket ledighet. Jag vill få hela hemmet ordentligt genomstädat (hinner ju för sjutton ingenting numera), se del två av Hobbit, komma ikapp med lite skola, vara ute i det eventuellt fina vädret, slappa och kanske sy något om andan faller på.

Smakfullt nog fick en pall toalettpapper agera äggstöd under fotograferingen ;) . Pappret ingick alltså inte i påskpresenten.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Pyssel, Skola, Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,815 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>