Påskafton

En ganska lugn sådan, Silvio jobbar ju 12-21 så det är bara jag och de sockerstinna barnen. Victor har ju sparat på sitt hår i över ett år för han har velat ha lika långt hår som Rapunzel. Mest har det liksom hängt i ögonen, men han har vägrat att klippa det eller sätta upp det. Idag, som alla andra dagar, frågade jag om vi inte kunde klippa luggen så den inte var i vägen och det gick han med på. När det var avklarat och han frisyrmässigt kunde platsa i Bröderna Lejonhjärta frågade jag om vi inte skulle klippa hela håret. Och minsann, det tyckte han var ett bra förslag så snabbt som attan åkte resten av håret. Såklart får han ju ha långt hår om han vill och lockar i nacken är ju urfint, men han vill inte sköta om håret så det blir snabbt tovigt och kladdigt. Bättre då med kort där det räcker att bara skölja ur det och slippa kamning.

Vi har även ätit en riktig gourmémiddag på McDonals. Liksom ingen mening att fixa påskmat och sådär till barnen och jag är ganska trött efter dålig sömn inatt så så fick det bli. Vi åkte sedan till en lekplats och nu är de ute på gården och leker medan jag tar igen mig ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,769 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>