Söndagen gick i ett nafs

Och inte fick jag mycket vettigt gjort. Jag hade ju goda intentioner när ledigheten började, men med Silvio borta både hela lördag och söndag har det ärligt talat inte hänt så mycket. Barnen tar liksom all tid och då får det vara så.

Igår frågade Victor om inte han och Lovisa kunde få åka till mormor och Kalle och vara där själva så att de skulle slippa mig och Silvio. Tack för den liksom, men misstänker att han var lite trött på mig där ett tag. Nåväl, mormodern har sagt ja till ett sådant arrangemang, men det lär ju snarare inträffa när hon har semester. Victor var inte helt nöjd med det för han gillar visst inte sommaren och vill inte vara ute då. Han är verkligen avig till det mesta just nu, men jag känner igen att Lovisa haft en liknande fas då det varit fel på precis allt och det gick ju över så det är väl bara att vänta ut det hela och gilla läget under tiden. Mellan varven är han ju sitt vanliga goa jag <3.

Imorgon åker vi till Ingelstad för lite led och umgänge med folket där. Det ska bli skoj, jag bahöver redan lite umgänge med vuxna efter ett par heldagar med barnen. Jobbet har ju ändå fördelen att man får träffa vuxna (på pappret, mentalt vet i sjutton ;) ).

Nu däremot ska jag och min onda käke sova. Jag tycks ha dragit på mig ovanan att bita  käken när jag sover och det resulterar i att jag har in i helskotta ont sen. Inte bra. Läste härom veckan i en tidning att det kunde handla om stress. Jag har inte kopplat det till stress, men när jag läste artikeln stämde allting. Och okej, jag har väl kanske varit lite stressad senaste året typ över att få ihop allt. Inte för att det där med att få ihop allt är särskilt framgångsrikt och det är en stor lättnad att skolan snart är över för den är larvig tlågprioriterad just nu.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,713 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>